Portal d'Internet

Dinamització, informació i interelació dels associats
El portal d'Internet www.adelca.ad acosta els professionals del sector, potencia les empreses associades i serveix d'eina d'informació i intercanvi.
Adelca posa a disposició dels membres de l'Associació el portal d'Internet www.adelca.ad mitjançant el qual les empreses es donen a conèixer amb unes pàgines microsites que incorporen les dades de contacte de l'empresa així com l'històric i els serveis i productes que ofereixen.

El mateix portal disposa de vincles a la reglamentació oficial que publica Govern i que serveix de bibliografia i eina de consulta a tots els associats.

Un altre apartat destacat per la dinamització del sector és l'espai d'ofertes i demandes de treball on els membres adherits poden sol·licitar la col·laboració d'altres colegues per la cessió d'operaris o bé col·laboracions puntuals en determinats projectes.

No menys importants són els apartats de notícies, esdeveniments, cursos, fires, etc on es pot consultar la informació puntual que l'Associació va publicant i que queda recollida en diferents menús.

Per últim les empreses associades també disposen d'un fòrum on els professionals, prèviament registrats, podran intercanviar opinions i compartir els seus interessos.

Col·laboradors

engas
Magatzem Jocor
Bellacer
Contacta'ns Avís Legal ADELCA | Tel-fax: +376 86 50 55 · Pl. de la Consòrcia, 3 baixos · AD500 Andorra la Vella · Andorra Rebre newsletter   Accès Aon Connecta